Catering & Feest

Catering op locatie

Buddha Garden verzorgt ook catering voor feestjes, bruiloften en evenementen op locatie. Samen met u stellen we op basis van uw wensen een divers menu samen.

We hebben reeds veel ervaring in het verzorgen van catering, zowel voor kleine gezelschappen (10) als grote (100+). Van verjaardagsfeest tot zakenbijeenkomst, wij zijn expert in het verzorgen van een heerlijk Thais diner.

We komen alles bij u langs brengen. We leveren rechauds mee zodat het eten warm blijft. En een van onze chefs maakt het banket bij u in orde, zodat alles er heerlijk uitziet. Op afspraak halen we ook alles weer op. U hoeft niks meer te doen.

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden! U kunt bellen naar 055-312 49 91 of een e-mail sturen naar contact@buddhagarden.nl.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier onze menukaart.

Buddha Garden afhuren?

U kunt bij ons met een besloten gezelschap komen eten of met grotere gezelschappen een feest vieren. Dat is ook mogelijk buiten onze openingstijden! Al vaak hebben we gezellige feestjes, bedrijfsborrels, verenigingsuitjes en bijzondere proeverijen mogen verzorgen.

Neemt u vooral contact met ons op voor de mogelijkheden! U kunt bellen naar 055-312 49 91 of een e-mail sturen naar contact@buddhagarden.nl.