Over Buddha Garden

Thais Restaurant Buddha Garden is gevestigd in een monumentale villa in het centrum van Apeldoorn. Wij brengen in ons pand de schoonheid van een klassieke Apeldoornse villa samen met kunst en design uit Thailand. Bij Buddha Garden kunt u van dinsdag t/m zondag heerlijk Aziatisch komen eten. Bovendien kunt u bij ons ook gerechten afhalen.

Buddha Garden vindt u aan de Hoofdstraat 173, naast het Caterplein en vlakbij Theater Orpheus, Coda, de bioscoop en Paleis Het Loo.

Een schat aan ervaring

Onze meesterchef Pau Srisukyai was één van de eerste Thaise chefs in Oost-Nederland. Al in 1994 begon ze Thais restaurant Salathai in Arnhem. Vervolgens opende ze in 2011 restaurant My Asia in Wageningen; daar ging ze de samenwerking aan met Lodewijk Schulte. Na een periode in Thailand, openden Pau en Lodewijk in de zomer van 2017 Buddha Garden.

Klassieke en moderne Thaise keuken

Op onze menukaart vindt u sowieso alle klassieke Thaise gerechten. Onder andere pittige en minder pittige curry’s, roerbak- en visgerechten, Phad Thai, Som Tam en al die andere heerlijke klassiekers. Maar de Thaise en Aziatische keukens staan niet stil. Wij willen steeds blijven verrassen met nieuwe smaakcombinaties en ingrediënten. En uiteraard schenken we daar ook heerlijke Thaise drankjes bij.

De villa aan de Hoofdstraat 173 in Apeldoorn staat voor deze combinatie van oud en nieuw. Een prachtig gemeentelijk monument dat na jaren leegstand uiteindelijk een nieuwe bestemming en een nieuw leven heeft gekregen!

Wij hopen u onvergetelijke avonden te kunnen bezorgen in stijl, maar altijd ongedwongen: met vrienden, partners, familie of collega’s. Wij zorgen voor een mooie avond uit! Voor meer informatie over catering en het verzorgen van feesten, bruiloften of zakelijke bijeenkomsten kijkt u op de Feest- en Cateringpagina.

We verwelkomen u graag op de Hoofdstraat 173 in Apeldoorn. Om te reserveren belt u naar 055-312 49 91 of vult u onderstaand reserveringsformulier in. En wilt u liever thuis eten? Dan kunt u bij ons uiteraard ook uw diner afhalen.

Tot snel!